Antena Căutare

Vesti proaste pentru Piturca! Doi jucatori convocati pentru dubla cu Turcia si Olanda sunt incerti in acest moment

Victor Piturca se confrunta cu serioasa probleme de lot inaintea dublei din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. Un jucator de la Steaua si un stranier se resimt dupa meciurile de la echipele de club.    

Prima veste si cea mai proasta pentru Piturca este legata de Cristi Tanase. Stelistul s-a accidentat in meciul Steaua-CFR Cluj si sunt sanse mici sa poata evolua in tricoul nationalei. Tanase a fost inlocuit dupa doar 16 minute pentru ca a acuzat dureri la coapsa, si dupa investigatii medicale a aflat ca probleme sunt mai grave decat se credea initial.

Gabi Tamas are intindere la aductori si face tratament, dar nici prezenta lui in meciul cu Turcia nu este sigura. Medicii vor astepta sa vada cum evolueaza inainte sa ii dea acceptul pentru a pleca la lot.

Romania - Olanda se va disputa pe 16 octombrie, pe National Arena, de la ora 21:00 si va fi transmis in direct la Antena 1.

Gigi Becali le-a promis stelistilor ca ii ingroapa in bani daca reusesc sa invinga Pandurii Targu Jiu... Romanii se grabesc sa isi ia bilete pentru meciul Romania-Olanda! 25.000 de bilete s-au vandut deja...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x