Antena Căutare

Ronaldihno, sarac lipit pamantului! Cum a ajuns marele fotbalist sa aiba mai puțin de 6 euro in cont

Justitia braziliana a constat situatia rconomica a unui fotbalist de talie internationala si doreste sa ia masuri in acest sens.

Justiția braziliană a stabilit pe 2 noiembrie reținerea pașaportului fostului fotbalist Ronaldinho Gaúcho și alfratelui său, omul de afaceri Roberto Assis Moreira, pentru neplata unei amenzi,în valoare de 8,5 milioane de lei (aproximativ 2,3 milioane de dolari) care nu a fost plătită până acum. Această amendă provine, coform presei international din deținerea ileagală a unei crescătorii de pește pe albia unui rău protejat.

Ministerul Public a decis să rezolve această problemă blocându-I conturile fostului jucător de la Barcelona, însă surpriza s-a dovedit a fi, atunci când au găsit în conturile sale nu mai mult de 24,63 reali, ceea ce înseamnă, mai puțin de șase euro.

În prezent, nici Ronaldinho, nici avocații lui nu au vorbit despre această situație, iar următoarea prezentare publică a brazilianului este programată pe 17 noiembrie în cadrul unui meci de caritate numit "Prietenii lui Ronaldinho" la Frankfurt.

Emoționant! Simona Halep a fost premiată de Arhiepiscopul Tomisului : ”Prin crucea deplină şi prin emoţia cu care v-aţi ... Simona Halep a fost cea mai bine plătită jucătoare de tenis în 2018. Suma uriașă câștigată de sportivă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x