Antena Căutare

Roy Hodgson a fost numit in functia de antrenor al formatiei FC Liverpool

Roy Hodgson a fost numit in functia de antrenor al formatiei FC Liverpool. Tehnicianul, care dus pe Fulham pana in finala Europa League din sezonul trecut, a ajuns la un acord pe trei ani cu “cormoranii”.


"Liverpool este cel mai mare club de fotbal si sunt onorat ca voi putea manageria cel mai de succes club britanic de fotbal. Abia astept sa ii intalnesc pe jucatori si pe suporteri si sa incep munca"
, a declarat Hodgson, care in trecut a mai antrenat pe Inter Milan si nationala Elvetiei, pe care a calificat-o in optimi la CM din 1994.

Roy Hodgson are un palmares bogat si la nivel international. In afara lui Inter, tehnicianul englez a mai antrenat mai multe echipe suedeze si elvetiene, dar si pe Udinese sau nationalele Emiratelor Arabe Unite si Finlandei.

Giuseppe Materazzi si-a reziliat contractul cu FC Brasov, la numai trei zile de la instalare... Vezi programul din sezonul 2010-2011 in Liga 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x