Antena Căutare

Sase sportivi romani participa la Jocurile Paralimpice de la Londra

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de la Londra va avea loc in aceasa seara. Sportivi cu dizabilitati de pe toate continentele se vor intrece timp de doua saptamani in peste 20 de probe olimpice. Romania are sase competitori la natatie, atletism, tenis de masa si ciclism.

Romanii care participa la Jocurile Paralimpice de la Londra au avut parte de o ceremonice de primire calduroasa. Cei sase sportivi care reprezinta tara noastra sunt hotarati sa nu plece din capitala Marii Britanii fara o medalie.

Dupa ceremonia de primire a delegatiilor de sportivi din 116 tari, a fost aprinsa si flacara paralimpica, chiar in satul din apropierea Londrei unde a luat nastere miscarea paralimpica, in urma cu mai bine de 60 de ani.

Un numar record de 4.200 de sportivi se vor lupta pentru cele 503 medalii de aur puse in joc de azi si pana pe 9 septembrie la Londra. In aceasta seara, la ora 22.30 ora Romaniei, va avea loc si festivitatea de deschidere oficiala a jocurilor, editia 2012.

Racheta de tenis de Cartea Recordurilor, la US Open... Mutu, un diavol al gazonului. Vezi ce scrie presa franceza despre venirea romanului la Ajaccio!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x