Antena Căutare

Schalke are 9 absenti in Israel

Schalke are echipa decimata pentru meciul care va decide calificarea Stelei. Nemtii vor juca impotriva lui Maccabi fara 7 dintre cei care au fost titulari la 2-1 cu Steaua. Mai mult, antrenorul Hubb Stevens n-a facut deplasarea in Israel.

Deja calificata, Schalke pare ca se duce in vacanta la meciul cu Maccabi Haifa. Marica si colegii sai vor fi condusi de pe banca de un secund, iar 7 fotbalisti importanti nu fac parte din lotul deplasat in Israel: Huntelaar, Raul, Jones, Fuchs, Matip, Papadopoulos, Unnerstall. Lor li se adauga Holtby, care e accidentat, dar si finlandezul Pukki, care n-are drept de joc.

Inca un motiv de pesimism pentru Steaua ar fi titularizarea lui Hidebrand in poarta germanilor. Goalkeeperul a jucat doar 3 meciuri oficiale in ultimul an si jumatate, nici unul la Schalke.

In lipsa mai multor titulari, Ciprian Marica va juca din primul minut pentru Schalke in partida din Israel. Iata echipa probabila a nemtilor: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero - Höger, Moritz - Jurado, Baumjohann, Draxler - Marica.

Ca sa se califice, Steaua trebuie sa bata AEK Larnaca, dar are nevoie si ca Schalke sa nu piarda jocul cu Maccabi.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Schimb Florin Costea - Wesley?... Dacian Varga refuza Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x