Antena Căutare

Scweinsteiger va fi indisponibil pana in ianuarie

Mijlocasul celor de la Bayern Munchen s-a accidentat grav la umar miercuri seara in meciul pe care echipa sa l-a castigat cu 3-2 in fata italienilor de la Napoli.

Bayern Munchen a castigat aseara 3 puncte decisive pentru calificarea in optimile Ligii dar a pierdut unul dintre cei mai buni jucatori ai sai: Bastian Schweinsteiger. Mijlocasul s-a accidentat la umar in urma unui duel mai dur cu napoletanul Gokhan Inler.

Diagnosticul a fost fractura de clavicula, asa ca bavarezul a fost operat imediat. De asemenea e va ramane internat pana vineri, apoi va urma o perioada de doua saptamani de repaus total.

Conform medicilor, internationalul german va putea sa-si reia antrenamentele abia dupa 6 saptamani, asa ca pentru el, sezonul de toamna - iarna este compromis. Astfel, el nu va evolua nici in meciurile de Liga cu Villareal si Manchester City, dar va fi indisponibil si pentru meciurile pe care nationala condusa de Joachim Loew le va sustine pe 11 si 15 noiembrie cu Ucraina si Olanda.

Foto: Intact Images \ EPA

FC Vaslui - Sporting Lisabona 1-0 \ Victorie istorica pentru moldoveni... Craiova obligata sa plateasca 100.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x