Antena Căutare

Se intampla si la ei: presedintele lui Lens, anchetat pentru coruptie

Gervais Martel, presedintele lui Lens, a fost audiat astazi in cazul renovarii stadionului Felix Bollaert, in care au fost descoperite anumite nereguli financiare.

Gervais Martel a fost audiat joi de catre comisarii garzii financiare din Avion. Procedura a durat nu mai putin de 4 ore, iar la iesire presedintele lui Lens a declarat ca a fost vorba de problema privata.

Totusi se pare ca prezenta la comisariat vizeaza activitatea de presedinte a clubului Lens. Ipoteza este confirmata si de perchezitia la Stadionul Felix Bollaert, acolo unde Martel are biroul.

Se pare ca exact arena este motivul audierilor, mai exact renovarea ei pentru Euro 2016, turneu ce va fi organizat de Franta. Proiectul se ridica la aproximativ 78 de milioane de euro, iar autoritatile au deschis deja o ancheta in urma sesizarii unor nereguli financiare grave. Ironia sortii, audierile presedintelui Martel au debutat in aceeasi zi in care au fost puse in vanzare abonamentele pentru noul stadion al celor de la Lille, rivalii regionali. Lens se afla pe locul 14 in Ligue 2, la doua puncte de retrogradare.

Foto: leprogres.fr

Govou il contreaza dur pe Blatter pe tema rasismului... Ballack va pleca in vara de la Leverkusen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x