Antena Căutare

Ballack va pleca in vara de la Leverkusen

Fostul capitan al nationalei Germaniei a declarat ca inca se simte in stare sa evoluleze la un nivel inalt dar ca acesta va fi ultimul sezon la Bayer.

La 35 de ani, Michael Ballack traieste o a doua tinerete la Leverkusen, clubul la care s-a consacrat dar si la care a cunoscut cele mai crunte deceptii.

Daca in 2009 Barcelona castiga tot ce se putea castiga, in 2002 Bayer a pierdut tot ce se putea pierde. La inceputul lui mai a terminat 2 in campionat, la doar un punct in spatele campioanei Borussia Dortmund, desi controlase autoritar competitia.

Pe 11 ale aceleiasi luni, Aspirinele (asa cum era porecla celor de la Leverkusen) au pierdut cu 4-2 in fata celor de la Schalke dupa ce condusesera cu 1-0 prin golul lui Berbatov. In Liga Campionilor, Bayer pierdea cu 1-2 in fata lui real Madrid.

In toate aceste meciuri Ballack a fost titular. Mai mult, la jumatatea lui iulie 2002 el suferea o noua deceptie: nationala Germaniei era invinsa de Brazilia in finala Campionatului Mondial din Japonia si Coreea. Michael a fost integralist.

In iunie 2012 se implinesc 10 ani de la cel mai negru an din istorie pentru Bayer. Este si momentul in care clubul se va desparti de legendarul numar 13: „E ultimul meu sezon la Leverkusen. Ma simt in forma si nu stiu ce voi face. Daca ma voi simti bine fizic, as dori sa mai joc un an sau doi la un nivel inalt".

Foto: Hepta

Se intampla si la ei: presedintele lui Lens, anchetat pentru coruptie... Un timisorean, cel mai bun om al Canadei in preliminariile pentru Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x