Antena Căutare

Se retrage Dragomir? "Ma gandesc sa spun si eu "Pa!" la anul"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca a dat bani cu imprumut in trecut unor cluburi din Liga 1. Dragomir a precizat ca se poate retrage si el la anul, dupa ce Mircea Sandu a anuntat ca se gandeste sa iasa din fotbal.

"E ca pe timpul lui Stalin, daca nu, mai rau. Traim in teroare din cauza DNA. Pe unde ma duc sa vorbesc de un business, toata lumea imi vorbeste soptit, la ureche. Am ajuns o tara a soptitului. Se inregistreaza tot ce vorbim, cu si mai ales fara aprobare.

Eu zic ca Mircea Sandu a facut bine ca a imprumutat Gloria Bistrita. Jean Padureanu merita sa fie imprumutat. De unde stiti ca nu a mai imprumutat alte 7 cluburi?

Personal, am dat si luat bani cu imprumut la si de la cluburi de multe ori. Si din bani personali, si din... Sa aiba de 100 in buzunar de cate ori am dat eu bani! Cum sa nu dau bani cu imprumut daca unul moare? A, sa nu dai cu dobanda, ca atunci esti camatar si intri sub incidenta legii", a spus Dumitru Dragomir.

"Ma gandesc sa spun si eu un "Pa!" la anul. Din 18 ani la sefia Ligii, 17 ani au vrut sa ma dea afara, dar cand se supunea la vot iesea altceva. Mircea Sandu nu a spus ca se retrage, ci ca se gandeste serios la retragere. Poate sa se gandeasca vreo 10 ani", a continuat presedintele LPF.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania U19 si-a aflat adversarii pentru Turneul de Elita ce o poate duce la Euro 2012... Drogba paraseste pe Chelsea pentru Rusia sau Qatar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x