Antena Căutare

Șefii lui CFR Cluj i-au decis soarta lui Petrescu după ce spectatorii i-au cerut demisia la meciul cu Gaz Metan Mediaș

Zero goluri, un punct în trei etape și o eliminare din Cupă au fost suficiente pentru ca fanii CFR-ului să uite de debutul bun al echipei în acest sezon. Finalul meciului CFR Cluj - Gaz Metan l-a găsit pe Dan Petrescu părăsind banca tehnică în huiduielile fanilor, cei care nu au ezitat să strige cuvântul ”magic”: DEMISIA! 

Zero goluri, un punct în trei etape și o eliminare din Cupă au fost suficiente pentru ca fanii CFR-ului să uite de debutul bun al echipei în acest sezon. Finalul meciului CFR Cluj - Gaz Metan (scor 0-0) l-a găsit pe Dan Petrescu părăsind banca tehnică în huiduielile fanilor, cei care nu au ezitat să strige cuvântul ”magic”: DEMISIA!

Conform tradiției, șefii CFR-ului au ieșit astăzi public și l-au confirmat pe ”Bursuc”, asigurându-l de o încredere maximă.

”Noi nu-i cerem demisia lui Petrescu. Cei care vin la Cluj sunt cei care țin la echipă, sunt oameni care sunt pretențioși, oamenii așteptă spectacol, deși am dat multe goluri. Probabil există această pretenție din partea spectatorilor”.

”L-am dorit pe Petrescu să nu plece de la noi, lucrează foarte bine, sunt mulțumit de ce face, de cum pregătește, e perfecționist, lucrează în amănunt”, a spus Iuliu Mureșan

Deși aparent beneficiază de încrederea șefilor, Dan Petrescu nu este ajutat de trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat de pe banca clujenilor. Majoritatea antrenorilor care au fost „confirmați” de Iuliu Mureșan au sfârșit prin a fi demiși. În această categorie intră Ioan Andone, Jorge Costa sau chiar Vasile Miriuță.

CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1 după 16 etape, la un punct de liderul FCSB.

Halep a revenit în țară și a anunțat cine o va antrena în sezonul 2018. Ce spune liderul WTA de mesajele de felicitare p... Gică Hagi predă o lecție de fotbal în ”Ștefan cel Mare”: Dinamo - Viitorul 0-4! ”Câinii” au pierdut contactul cu PlayOff...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x