Antena Căutare

Serena Williams vrea reguli noi, după ce a Simona Halep a învins-o la Wimbledon! „Am discutat cu directorii turneelor”

Serena Williams vrea ca regulile să fie schimbate, după ce Simona Halep a învins-o în finala de la Wimbledon. Jucătoarea americană vrea o regulă nouă. 

Serena Williams vrea ca regulile să fie schimbate, după ce Simona Halep a învins-o în finala de la Wimbledon. Jucătoarea americană vrea o regulă nouă.

După ce Simona Halep a învins-o pe Serena Williams, jucătoarea americană, în vârstă de 37 de ani, susține că ar trebui ca și în tenisul feminin să se joace câte cinci seturi.

„Cred că argumentul privind condiția fizică este nul. Noi dorim asta și suntem pregătite! Cred că orice jucătoare e pregătită pentru trecerea la cinci seturi. Chiar am discutat asta cu directorii turneelor, dar mi-au spus clar: «Ne place actuala configurație». Nu cred că e un argument suficient de solid”, a spus Serena Williams, pentru Tennis World USA.

Serena Williams nu a fost singura care a cerut schimbări în tenis. Antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, a propus o schimbare istorică. El vrea legalizarea on-court coaching-ului în timpul meciurilor de la turneele de Grand Slam.

Francezul a militat pentru introducerea unei reguli care să permită și la turneele de Grand Slam intervenția antrenorilor pentru sfătuirea jucătorilor lor.

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc. Halep a cucerit anul trecut turneul de la Roland Garros.

Liderul Turului Franţei, Julian Alaphilippe, amendat cu 900 de euro pentru că nu a discutat cu presa după etapa de marţi... Liverpool a ajuns la al treilea meci fără victorie în turneul din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x