Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Simona Halep, sărut pasional cu iubitul, pe plajă! Cine este bărbatul care a cucerit-o - Video

Simona Halep a fost surprinsă sărutându-se cu iubitul ei pe o plajă din Mamaia. Bărbatul este un om de afaceri aromân, în vârstă de 40 de ani. 

Simona Halep a fost surprinsă sărutându-se cu iubitul ei pe o plajă din Mamaia. Bărbatul este un om de afaceri aromân, în vârstă de 40 de ani.

Aflat la cinci rânduri distanţă de părinţii Simonei, Toni Iuruc nu și-a dezlipit ochii de pe Simona Halep, la evenimentul de la Arena Naţională, organizat după victoria ei de la Wimbledon. Omul de afaceri a stat aproape de Ilie Năstase, dar s-a bucurat şi de compania Alinei Tecşor, antrenoarea echipei de Fed Cup şi a lui Daniel Dobre, antrenorul Simonei.

Toni Iuruc este un milionar machedon în vârstă de 40 de ani, cu numeroase afaceri în România.

Dacă în urmă cu câteva zile s-au strecurat prin Herăstrău, neobservaţi, de paparazzi n-au scăpat. Simona Halep şi Toni Iuruc au fost surprinşi intrând, ţinându-se de mână, într-unul dintre restaurantele de lux de pe malul lacului.

Simona Halep a declarat în trecut că principalele calităţi pe care trebuie să le aibă partenerul de lângă ea sunt sensibilitatea şi blândeţea.

Mâine, Simona Halep va prezenta trofeul în oraşul ei natal, Constanţa.Campioana de la Wimbledon va defila la bordul unui autobuz etajat.

Imagini cu Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro