Antena Căutare

Simona Halep, anunț de ULTIMĂ ORĂ: ”Medicii mi-au recomandat repaus!” Decizia radicală luată de tenismenă din cauza problemelor de sănătate

Simona Halep, care a câștigat trofeul de la Rolland Garros, a anunțat că nu va participa la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne. 

Simona Halep, care a câștigat trofeul de la Rolland Garros, a anunțat că nu va participa la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, iar celebra tenismenă a invocat probleme de sănătate.

"Îmi pare rău să anunț că mă retrag de la turneul programat săptămâna viitoare la Eastbourne. Simt dureri la tendonul lui Achile, la care m-a accidentat în timpul Roland Garros-ului și încă nu m-am refăcut complet.

Doctorii m-au sfătuit să acord mai mult timp de repaus, în timp ce continui tratamentul. Mi-a plăcut mult anul trecut la Eastbourne și sper să ne vedem anul viitor. Mulțumesc pentru înțelegere și suport", a scris ea pe Facebook.

În urma acestei decizii, primul turneu la care va participa reprezentanta noastră după ce a câștigat Roland Garros 2018 va fi tot un Grand Slam, Wimbledon 2018, care se va desfășura în perioada 2-15 iulie.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Schimbare în topul favoritelor la câștigarea trofeului. Germania, cădere drama... ULTIMA ORĂ! FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Europa League. Roș-albaștrii au evitat numele grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x