Antena Căutare

Simona Halep a refuzat "banii în plic" la nuntă. Ce au cerut sportiva și Toni Iuric să aducă invitații

Simona Halep și Toni Iuruc nu au vrut ca invitații de la nunta lor să aducă "bani în plic", așa că cei doi le-au sugerat oamenilor care au participat la cel mai special moment din viața lor să vină cu altceva.

Simona Halep, tenismena, se căsătorește cu Toni Iuruc Galerie
Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe data de 15 septembrie 2021. Invitații s-au delectat cu un meniu special la nunta tenismenei. | Hepta/Captură video Observator

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri, în fața ofițerului de stare civilă. Sute de invitaţi au petrecut alături de ei, într-un club exclusivist din Mamaia.

Petrecerea discretă şi elegantă, cum tenismena și-a dorit-o, a fost așa până la capăt. De la meniul special ales, până la dorința celor doi soți de a nu primi "bani în plic", drept cadou de nuntă.

Ce cadouri de nuntă a primit Simona Halep. Tenismena și Toni Iuric au cerut invitaților să nu aducă "bani în plic"

Fericitul eveniment a avut loc sub o ploaie de confetti, acolo unde a şi început povestea de dragoste dintre cei doi, potrivit Observator.

Mirii i-au rugat invitații să nu aducă "bani în plic", ci doar flori şi cadouri simbolice.

Ilie Năstase a răspuns jurnaliștilor ce cadou a adus celor doi miri: "I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau", potrivit sursei citate mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Participanții care nu aveau certificate de vaccinare au fost testaţi într-un cort. Loredana, Dan Bittman şi formaţia de muzică machedonescă Pindu au întreţinut atmosfera la petrecere.

Alături le-au fost aproximativ 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele miercuri, începând cu ora 16:00, în fața ofițerului de stare civilă. Simona Halep a strălucit în ziua cununiei într-o rochie crem.

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie. Inelul de logodnă, din aur alb cu diamanete, a costat 24.000 de euro.

Citește și: Simona Halep și-a schimbat rochia la nuntă și a atras toată atenția. Cum a fost filmată alături de Toni Iuruc la dansul mirilor

Declarațiile tatălui Simonei Halep înainte de căsătoria fiicei. Ce spune despre prezența președintelui Klaus Iohannis la eveniment

Stare Halep, tatăl tenismenei, a oferit declarații presei despre pregătirile pentru cununia civilă, dar a și răspuns câtorva întrebări care s-au aflat pe buzele tuturor.

Acesta a declarat că se simte în culmea fericrii: "Super frumos. Emoții normale ca la fiecare. Le doresc multă sănătate, că în rest au de toate", a spus Stere Halep, potrivit Observator.

Ce spune despre prezența președintelui României la fericitul eveniment. Stere Halep a infirmat și informațiile potrivit cărora la nuntă urmează a fi prezent președintele României, Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, șeful statului nu a fost invitat la ceremonie.

Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

De asemenea au existat zvonuri cum că la nuntă ar fi interzise telefoanele mobile sau aparatele de înregistrat audio: "Cine vă dă informațiile astea. Sunt minciuni. Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului", a precizat tatăl tenismenei.

Simona Halep și-a schimbat rochia la nuntă și a atras toată atenția. Cum a fost filmată alături de Toni Iuruc la dansul ... Ce mesaj a transmis Darren Cahil în ziua nunții Simonei Halep. Imaginile publicate de antrenorul tenismenei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x