Antena Căutare

Simona Halep are o părere neașteptată despre scandalul în care a fost implicată Serena Williams la U.S Open: "Chiar nu văd diferenţe"

Serena Williams a făcut un scandal monstru în finala US Open, pierdută în fața japonezei Naomi Osaka. Ea l-a acuzat pe arbitrul Carlos Ramos ca a nedreptățit-o și l-a făcut hoț, acuzându-l că o neîndreptățeste pentru că e femeie.

Serena Williams a făcut un scandal monstru în finala US Open, pierdută în fața japonezei Naomi Osaka. Ea l-a acuzat pe arbitrul Carlos Ramos ca a nedreptățit-o și l-a făcut hoț, acuzându-l că o neîndreptățeste pentru că e femeie.

După acest scandal, sportivi, actori, cântăreți, persoane celebre i-au luat apărarea și au susținut-o. Acum a venit și rândul numărului 1 mondial, Simona Halep, să își spună părerea despre scandalul anului în tenis

Aflată în China, unde participă la turneul de la Wuhan, Simona Halep a vorbit în premieră despre diferențele făcute de arbitri între femei și bărbați, după scandalul declanșat de Serena Williams.

Întrebată de jurnaliști dacă în tenis sunt diferențe între modul în care arbitrii tratează femeile și bărbații, tenismena a răspuns: „Chiar nu văd diferenţe între tenisul masculin şi cel feminin. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în finală de la US Open, dar toată lumea primeşte acelaşi lucru. Eu am fost amendată pentru că am rupt o rachetă. Arbitrii respectă regulile”.

Simona Halep , în vârstă de 26 de ani, este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 1 mondial.nA câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros (2018), după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018). Halep a câștigat de-a lungul carierei alte 18 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, trei în 2018), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid. Următoarele premii că importanță sunt cele de categorie Premier de la Montréal, New Haven, Connecticut, Moscova, Doha, Dubai, precum și cel de la turneul de la Sofia.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA, aflată pe locul 26 mondial. În carieră să, a câștigat 39 de titluri de Grand Slam: 23 la simplu, 14 la dublu feminin, și două la dublu mixt. A câștigat și patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminine. Williams a câștigat în carieră să mai mulți bani din premii decât orice altă sportivă. În 2005, revista Tennis a plasat-o pe locul 17 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din precedenții 40 de ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x