Live acumFilm: Triplu X - Intoarcerea lui Xander Cage
Prime Time 20:30Raman cu tine

Antrenorul Simonei Halep, declarația care face înconjurul lumii: „România? O ţară în care munca nu e apreciată, iar Simona a fost tratată rău!“

Simona Halep a devenit o sportivă recunoscută la nivel mondial pentru performanțele sale în tenis. În ciuda succesului său și a faptului că Halep a câştigat din tenis peste 35 de milioane de dolari, țara sa natală ar fi tratat-o rău susține unul dintre antrenorii Simonei.

Simona Halep, cea mai titrată sportivă din România

Hepta

Potrivit Digi Sport, la Shenzhen, antrenorul Daniel Dobre le-a plâns jurnaliştilor străini despre cât de rău a fost tratată Simona în ţară.

"Înainte de 1990, România era una dintre cele mai mari ţări din lume la Jocurile Olimpice, era mereu în Top 5, aveam campioni la gimnastică, handbal, fotbal, peste tot. Acum doar Simona e la acest nivel. Înainte atenţia era îndreptată spre, să zicem, o sută de sportivi. Acum e doar pe Simona. E incredibil.

Acum, oriunde merge (n.r. – Simona Halep), toată lumea o ştie, vrea o poză cu ea, vrea să discute cu ea. Mereu are probleme cu oamenii, pentru că dacă a câştigat un meci, lumea crede că poate câştiga tot timpul. Când pierde meciuri, oamenii au fost răi, s-a scris rău despre ea prin ziare. Dar la prezentarea trofeului (n.r. – după Wimbledon) pe stadion au fost 30.000 de oameni. Sunt meciuri de fotbal la care nu vin atâţia oameni!

Înainte de Wimbledon toată lumea zicea: OK, a câştigat Roland Garros, nu va mai fi în stare de asta. Dar apoi au văzut ce bună a fost la Wimbledon. Nimeni din România n-a câştigat Wimbledon. Nici Ilie Năstase, nici Virginia Ruzici.

Poziţia ei e foarte mare, pentru că nu mai sunt alţi sportivi mari acolo. Dar şi pentru că e un model prin felul în care se antrenează, cum şi-a construit cariera. A dat totul pentru tenis. N-a avut un stil de viaţă ca alte fete, ea doar s-a concentrat pe tenis. E valoarea muncii.

În România nu avem multe exemple de felul ei. România e o ţară unde munca nu e foarte apreciată. Dacă poţi trăi fără să munceşti, atunci e cel mai bun lucru. Nu e frumos că spun asta, dar aşa e România acum. Simona dă un exemplu prin faptul că poţi realiza orice dacă munceşti mult şi eşti încrezător. Multă lume apreciază acest lucru", este declarația făcută de Daniel Dobre despre performanțele Simonei Halep și despre felul cum este percepută sportiva româncă în țara natală.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro