Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Patriarhul Daniel, reacție neașteptată despre Simona Halep! „Mărturisiți în public...”

Simona Halep a reușit să câștige turneul de la Wimbledon și a revenit în țară, fiind întâmpinată de fani cu multă bucurie și mândrie. La scurt timp după victoria obținută, Patriarhul Daniel a făcut o declarație neașteptată.

Sursa foto: observator.tv

Simona Halep a reușit să câștige turneul de la Wimbledon și a revenit în țară, fiind întâmpinată de fani cu multă bucurie și mândrie. La scurt timp după victoria obținută, Patriarhul Daniel a făcut o declarație neașteptată.

Simona Halep a marcat o victorie impresionantă la Wimbledon, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Printre cei care au ales să îi transmită un mesaj a fost și Patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel i-a acordat joi Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române - ''Crucea Patriarhală'', în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Reşedinţa Patriarhală.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep primită ca un star rock în România

"Simona este pentru mulţi tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenţei şi speranţei. Ne bucurăm să scoatem în evidenţă că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susţinut, prin efort constant. Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, preţuieşte foarte mult faptul că mărturisiţi în public prin semnul Sfintei Cruci credinţa creştină ortodoxă şi prin aceasta arătaţi că reprezentaţi cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic şi talentat. Vă dorim ani mulţi, cu sănătate şi bucurie şi mult ajutor de la Dumnezeu!", i-a urat patriarhul Daniel la oferirea distincţiei, potrivit basilica.ro.

Sursa foto: basilica.ro

Câştigătoarea turneului de la Wimbledon a mulţumit pentru distincţia primită, mărturisind că este onorată şi în acelaşi timp foarte emoţionată.

CITEȘTE ȘI: Simona Halep, apariție răvășitoare la Londra, la Gala Wimledon! Decolteul adânc purtat de sportivă a atras privirile celor din jur

"Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc. Slavă Domnului şi Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toţi!", a spus Simona Halep, la ceremonie.

Pe lângă Crucea Patriarhală, Simona Halep a primit de la patriarhul Daniel o Biblie "Centenar".

La eveniment au fost prezenţi părinţii Simonei Halep şi alţi apropiaţi ai campioanei, precum şi consilieri patriarhali.

Sursa: Agerpres

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro