Antena Căutare

Clasament WTA. Ce șanse are Simona Halep să ajungă pe locul I

Clasament WTA. Simona Halep se află de 270 de săptămâni în topul tenisului mondial. Află din articolul a1.ro, ce șanse are Simona Halep să se claseze pe locul I în clasamentul WTA.

Clasament WTA. Ce șanse are Simona Halep să ajungă pe locul I
Simona Halep | hepta.ro

Clasament WTA. Simona Halep se află de 270 de săptămâni în topul tenisului mondial. Află din articolul a1.ro, ce șanse are Simona Halep să se claseze pe locul I în clasamentul WTA.​

Luni, 25 martie, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Ea a afirmat că este o plăcere să joace împotriva surorilor Williams. Simona Halep a reușit să o înfrângă pe Venus Williams a patra oară consecutiv.

Unul dintre jurnaliști a remarcat faptul că de mai bine de 10 ani, jucătoarea de tenis româncă a reușit să se mențină în Top 10 WTA.

Simona se află în Top 10 WTA de 270 de săptămâni. Întrebată cum a reușit, jucătoarea de tenis a răspuns: „Este destul de impresionant, mă bucur că am putut face toate aceste lucruri de până acum, sunt rezultate mari și desigur că toată munca îmi este răsplătită. Sunt fericită să fiu în această poziţie şi, aşa cum vedeţi, chiar mă bucur să joc tenis”.

Simona Halep a explicat că e vorba de foarte multă muncă mai ales atunci când știe că adversara ei nu renunță și că trebuie să fie prezentă la fiecare minge, să lupte și să alerge. Așa descris Halep și secretul victoriei asupra lui Venus Williams.

Șansele Simonei Halep să ajungă pe locul I cresc de vreme ce marți, 26 martie, Petra Kvitova din Cehia, nr. 2 WTA, a fost eliminată de la Miami Open 2019 de jucătoarea Ashleigh Barty din Australia, nr. 11 WTA, care se califică astfel pentru prima dată în semifinalele competiției.

În semifinale, Ashleigh Barty o va întâlni pe Anett Kontaveit, estona care a beneficiat în această competiție de retragerea Biancăi Andreescu.

Sursă foto: hepta.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x