Antena Căutare

Emil Boc, de la Wimbledon: Cine nu şi-ar dori o dublă câştigătoare de Grand Slam la un turneu? Facem eforturi să-l avem la Cluj!

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon, iar în tribune s-a aflat şi Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, în calitate de fan, ”dar fără tobă”, după cum a precizat pentru News.ro. ”Parcă visez încă, e incredibil! Facem eforturi să avem un turneu de anvergură la Cluj-Napoca, discutăm şi aici despre asta. Cine nu şi-ar dori o dublă câştigătoare de Grand Slam într-un turneu? O vrem la Cluj pe Simona!”, a spus Boc.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea Grand Slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Din tribune a avut parte şi de susţinerea lui Emil Boc, un fan declarat al sportivei, care a format o galerie ad-hoc şi la meciurile României în Fed Cup.

”Sunt aici, la Wimbledon, nu aveam cum să absentez. Suntem o mână de români cu suflet mare, care aşa cum am putut am luptat cu publicul englez, mare susţintător al Serenei, dar am reuşit să câştigăm respectul. Este o realizare fantastică a Simonei, pentru ea, dar şi pentru tot sportul românesc şi mă bucur că am făcut parte din aceste momente incredibile. Să o învingi pe Serena Williams, în faţa membrilor Casei Regale şi a lumii întregi, în nici o oră... este de domeniul fantasticului. Nu merge la Wimbledon cu tobe şi galerie cum facem în Fed Cup la meciurile României, dar nu ne-am făcut de râs, dimpotrivă. Am primit aplauze la final”, a declarat Emil Boc, pentru News.ro.

Întrebat despre un turneu WTA la cluj-Napoca, primarul a spus: ”Lucrăm intens la acest demers, chiar şi aici. Facem lobby, ne dorim enorm să îl avem la Cluj-Napoca şi, sigur că vom anunţa imediat ce vom avea veştile bune pe care ni le dorim. Cum să nu luptăm pentru Simona şi pentru a avea un turneu cu ea? Cine nu şi-ar dori un turneu cu o dublă câştigătoare de Grand Slam oriunde în lume? Iar faptul că e a noastră, ne motivează şi mai mult. Este cel mai bun model de urmat în viaţă şi un ambasador fără egal al României în întreaga lume”.

Sursa : news.ro

Nadia Comăneci despre Simona Halep: “Regina ierbii”. Reacţii de pe reţelele de socializare după triumful constănţencei l... Hagi, după victoria Simonei Halep: Mulţumim pentru că duci România în elita sportului mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x