Antena Căutare

Eurosport: Halep stă între istorie şi Serena Williams

Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams, a titrat ediţia online în limba franceză a canalului Eurosport.

Titlul face referite la trofeul de grand slam cu numărul 24 pe care Serena Williams îl poate cuceri, sâmbătă, în finala de la Wimbledon, în care o va întâlni pe Simona Halep.

O victoriei a americancei ar face-o pe aceasta să egaleze numărul de grand slam-uri câştigate de legendara Maragret Court, care deţine recordul.

"Dar în finală Simona Halep va face totul pentru a o împiedica şi pentru a-şi înscrie ea numele în palmaresul de la All England Club", a precizat sursa citată.

Însă româncei nu îi va fi uşor, pentru că Serena Williams "şi-a regăsit ceea ce o făcea atât de redutabilă în circuitul feminin: forţa sa şi agresivitatea ei la serviciul şi la retur".

"Dar pe o suprafaţă mai lentă ca anul trecut, potrivit majorităţii jucătorilor, ea a înflorit şi ar putea câştigat al doilea <major> din carieră", a continuat Eurosport.

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă, la Wimbledon, în compania Serenei Williams, locul 10 WTA, a cincea finală de grand slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Jucătoarea română a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

Sursa : news.ro

Roger Federer: Simona Halep trebuie să intre pe teren cu mentalitate de învingător la meciul cu Serena Williams... Simoan Halep a câştigat primul set al finalei de la Wimbledon, scor 6-2, cu Serena Williams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x