Căutare Live

Hagi, după victoria Simonei Halep: Mulţumim pentru că duci România în elita sportului mondial

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a notat, sâmbătă, că Simona Halep duce România în elita sportului mondial după victoria de la Wimbledon.

"Cuvintele sunt prea mici. Felicitari, Simona Halep şi mulţumim pentru că duci România în elita sportului mondial", a scris Hagi pe Facebook.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Sursa : news.ro

Emil Boc, de la Wimbledon: Cine nu şi-ar dori o dublă câştigătoare de Grand Slam la un turneu? Facem eforturi să-l avem ... John McEnroe: Serena părea cumva şocată. Halep, o sportivă fomidabilă, a dominat-o total pe Williams...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri