Antena Căutare

BREAKING NEWS! Simona Halep s-a retras de la New Haven. Accidentare de ultim moment pentru liderul mondial

Simona Halep nu va juca la ediția din 2018 a turneului Premier de la New Haven. Liderul WTA resimte efortul depus la Montreal și Cincinnati, iar în această seară a anunțat că au apărut și probleme medicale care o împiedică să joace la turneul american.

Simona Halep a postat un mesaj pe contul oficial de Twitter în care își explică decizia

”Îmi pare foarte rău să vă anunț că nu pot să joc la acest turneu. Chiar mi-am dorit să joc, având în vedere că mulți fani și-au cumpărat bilete pentru a mă vedea. Simt dureri la tendonul lui Ahile date fiind multele meciuri jucate în ultimele săptămâni. Ne vedem la anul” a spus Simona într-un filmuleț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În perioada 19-25 August, Simona Halep era înscrisă pe tabloul principal al turneului de categorie WTA Premier de la New Haven.

Halep era favorită 1 la Connecticut Open, turneu pe care l-a câștigat în 2013 după o finală cu Petra Kvitova (6-2, 6-2). Campioană la Montreal și finalistă la Cincinnati, Simona avea primul tur liber.

Dacă se va recupera, Simona Halep va fi prezentă în perioada 27 august - 9 septembrie la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep revine pe cimentul american în turneul de la New Haven. Specialiștii au anunțat favoritele la acest trofeu... Topul 10 al celor mai bine plătite sportive din lume în 2018! Simona Halep, sumă impresionantă câștigată. Ce loc ocupă l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x