Antena Căutare

Ilie Năstase, despre finala de la Wimbledon: „Dacă o plimbă pe Serena stânga-dreapta pe teren, Simona va câștiga”

Simona Halep în finala Wimbledon 2019. Marele campion mondial, Ilie Năstase, a avut o intervenție telefonică joi seară la ”Sinteza Zilei”, în legătură cu finala turneului de  Wimbledon, dintre românca Simona Halep și americanca Serena Williams.

Simona Halep în finala Wimbledon 2019. Marele campion mondial, Ilie Năstase, a avut o intervenție telefonică joi seară la ”Sinteza Zilei”, în legătură cu finala turneului de Wimbledon, dintre românca Simona Halep și americanca Serena Williams.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 10 WTA va fi adversara Simonei Halep în finala turneului de la Wimbledon 2019, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut, joi, în semifinale de cehoaica Barbora Strycova (54 WTA) cu 6-1, 6-2.

Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimată. Nu am uitat înfrângerea în faţa ei... Simona Halep, în finala de la Wimbledon 2019: ”Visul mamei mele a devenit realitate!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x