Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Părerea lui Ion Țiriac despre relația Simonei Halep cu Toni Iuruc: "Ține doar de decizia Simonei dacă vrea să continue la cel mai înalt nivel în tenis"

Ion Tiriac, comentarii pe marginea relatiei dintre Simona Halep si Toni Iuruc.

De când Simona Halep s-a afișat public cu cel care i-a furat inima, Toni Iuruc, sportiva a stârnit un val de reacții. Ion Țirirac, cel care a sprijinit-o de la început și i-a fost mentor, se arată destul de reticent în ceea ce privește o viață de familie pentru campioană!

Acesta a declarat că ține doar de decizia Simonei dacă vrea să continue la cel mai înalt nivel în tenis sau dacă își doreste o viata de familie.

"Și Serena are copii, ne-am bucurat toți că are copii! Ne vine rândul tuturor. Viața unui sportiv este extraordinar de scurtă. Nu vorbesc de gimnastică, vorbesc și de tenis. La 31, 32, 33 ești gata. Nu excepții așa mari cum le-am vazut (referindu-se la Serena), dar excepții ca Federer sau ceilalți care sunt extraordinar de competitivi. Pentru ăștia, ridici pălăria!", a spus Țiriac.

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc e tot mai serioasă. Cei doi și-au petrecut câteva zile la Mamaia, apoi au plecat într-o vacanță romantică, la Santorini, în Grecia. Simona revine în circuitul WTA la Rogers Cup. Va fi primul turneu dupa ce a câștigat Wimbledon-ul. Simona debutează la Rogers Cup miercuri. Anul trecut, numarul 4 mondial a câștigat turneul.

Recomandari