Antena Căutare

Proaspăt logodită, Simona Halep a oferit primele informații despre nunta sa: „Nu aș vrea să visez la ceva ce nu pot transforma în realitate”

Simona Halep a fost cerută în căsătorie, iar acum se pregăteşte să facă următorul pas! Sportiva a vorbit despre momentul în care îşi va uni destinul cu iubitul ei, Toni Iuruc. Ce a spus despre nuntă şi unde vrea campioana noastră să aibă loc marele eveniment?

Proaspăt logodită, Simona Halep a oferit primele informații despre nunta sa: „Nu aș vrea să visez la ceva ce nu pot transforma în realitate” Galerie
Simona Halep

Campiona de la Wimbledon se va căsători cu iubitul ei, afaceristul Toni Iuruc. Simona Halep are tot ce și-ar putea dori cineva: sănătate, faimă, respect și o familie superbă. Totul va fi complet când se va mărita cu alesul inimii sale.

Evenimenul se preconizează a fi, de departe, evenimentul anului 2020. Mai mult, presa străină scrie că nunta mult așteptată o va depăși pe cea a lui Rafael Nadal, ce a avut loc în urmă cu câteva zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele informații cu privire la data la care ar putea avea loc nunta Simonei Halep nu au întârziat să apară. Se pare că sportiva ar vrea să-și programeze nunta imediat după încheierea ultimului turneu de Grand Slam, mai exact, după US Open, ce se va desfășura în luna septembrie.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x