Antena Căutare

Simona Halep a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Sportiva a făcut anunțul

Simona Halep, jucătoarea de tenis care s-a aflat pe locul unu mondial, iar în prezent numărul doi în clasamentul celor mai buni jucători de tenis, a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Totul a fost anunțat pe rețelele de socializare de către sportivă

Simona Halep a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Sportiva a făcut anunțul
Simona Halep a fost testată pozitiv pentru coronavirus! Sportiva a făcut anunțul | Hepta

"Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv la COVID-19. Mă auto-izolez acasă și mă recuperez bine după simptome ușoare. Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună", a scris Simona Halep pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halep a jucat ultimul său meci oficial pe 4 octombrie, când a fost învinsă de Iga Swiatek în optimi la Roland Garros, poloneza câştigând ulterior turneul. Halep a încheiat sezonul 2020 cu un bilanţ bun, având în vedere pandemia de coronavirus, care a întrerupt competiţiile între martie şi august. Cea mai bună jucătoare română de tenis a obţinut trei titluri, la Dubai, Praga şi Roma, ultimele două după reluarea turneelor, jucând şi o semifinală la Australian Open.

Printre alţi sportivi români care au fost testaţi pozitiv la COVID-19 s-a numărat şi înotătorul Robert Glinţă, calificat la JO de la Tokyo.

Știre în curs de actualizare

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x