Antena Căutare

Simona Halep a intrat în vacanţă: Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume, Wimbledon

Simona Halep a intrat în vacanţă şi a postat un mesaj pe Instagram, în care şi-a făcut bilanţul pe anul 2019.

"Un alt an a trecut. Multe mulţumiri întregii mele echipe, familiei, prietenilor şi fanilor. Un an plin de amintirile extraordinare ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume, Wimbledon, şi ale clasării pentru a şasea oară consecutiv în Top 4 WTA la finalul anului. Acum, hai să începe 2020 cu un mare zâmbet, ţinând cont că Darren a revenit în echipa mea! Dar nu încă, vacanţa întâi. Mulţumiri speciale unei persoane speciale, Darren", a scris Halep.

A post shared by (@simonahalep) on

Nov 4, 2019 at 4:03am PST

"Pare că deja ai început antrenamentele, nu-i aşa? Bravo pentru un alt an extraordinar. Bucură-te de vacanţă şi abia aştept anul viitor. Îmbrăţişări lui Toni, Daniel, Theo şi Marian şi bineînţeles ţie. Felicitări, vedetă rock!", a răspunsul lui Cahill la mesajul Simonei Halep.

Simona Halep a câştigat în acest an turneul de la Wimbledon şi încheie sezonul pe locul 4 WTA, după ce în 2018 a fost numărul 1 mondial.

Sursa : news.ro

Simona Halep a urcat de pe locul cinci pe locul patru în clasamentul WTA... Darren Cahill spune că o va certa din nou pe Simona Halep dacă va fi nevoie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x