Antena Căutare

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros 2018! La ce oră are loc reeditarea celui mai frumos meci al anului din circuitul WTA!

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Astăzi, de la ora 15:00, arena Suzanne-Lenglen de la Paris va găzdui reeditarea semifinalei de la Australian open, Halep vs. Kerber, un meci pe care specialiștii încă îl consideră meciului anului în circuitul feminin. 

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Astăzi, de la ora 15:00, arena Suzanne-Lenglen de la Paris va găzdui reeditarea semifinalei de la Australian Open 2018, Simona Halep vs. Angelique Kerber, un meci pe care specialiștii încă îl consideră meciului anului în circuitul feminin.

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Halep și Kerber se duelează, azi, în sferturile de finală de la Roland Garros, în prima lor confruntare pe tărâm francez. Liderul WTA de dinaintea turneului de la Paris, întâlnește un fost lider mondial și o jucătoare care are deja titluri de Grand Slam în palmares.

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. La prima vedere, meciul este mult mai important pentru Simona Halep. Românca are de îndeplinit două obiective uriașe: locul 1 WTA la finalul turneului și, bineînțeles, primul titlu de Grand Slam din carieră.

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Lupta pentru fotoliul de lider WTA la finalul Roland Garros se dă acum între două jucătoare: Simona Halep și Garbine Muguruza. În acest moment, în clasamentul live, Caroline Wozniacki continuă să fie lider, având 6.745 de puncte. Pentru a o depăși pe daneză, Simona trebuie să se califice în semifinale, acumulând astfel 6.750 de puncte.

Pentru a le depăși pe Halep (dacă românca se califică în semifinale) și pe Wozniacki, Garbine Muguruza trebuie să ajungă în finală, acolo unde va face un total de 7070 de puncte. Un trofeu al Muguruzei la Paris i-ar aduce sigur locul 1, cu 7770 de puncte.

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Revenind la duelul Simona Halep vs. Angelique Kerber din această după-amiază, acesta este unul devenit deja clasic în circuitele internaționale de tenis (ITF și WTA). Din 2009 până în 2018, între Halep și Kerber au avut loc nu mai puțin de 9 dueluri, scorul fiind 5-4 în favoarea româncei.

  • 2009, Saint Raphael - victorie HALEP: 5-7 6-2 7-5
  • 2014, Doha - victorie HALEP: 6-2, 6-3
  • 2015, Toronto - victorie HALEP: 6-3 5-7 6-4
  • 2016, FED Cup - victorie KERBER: 6-2, 6-2
  • 2016, Wimbledon - victorie KERBER: 7-5, 7-6
  • 2016, Montreal - victorie HALEP: 6-0, 3-6, 6-2
  • 2016, Cincinnati - victorie KERBER: 6-3, 6-4
  • 2016, Turneul Campioanelor - victorie KERBER: 6-4, 6-2
  • 2018, Australian Open - victorie HALEP 6-3, 4-6, 9-7.

Simona Halep - Angelique Kerber, sferturi de finală Roland Garros. Ultimul meci dintre cele două, disputat pe 25 ianuarie 2018, a reprezentat un adevărat thriller. Simona Halep a învins-o atunci pe Angelique Kerber în urma unui nou meci maraton, încheiat în prelungiri

Duelul Halep - Kerber a atins cote incredibile de dramatism! În setul decisiv, ambele jucătoare păreau stoarse de energie.

Imaginea de mai jos spune totul despre sacrificiile fizice făcute de Simona și Angelique. Rând pe rând, cele două au fost la milimetri de victorie, însă în final Simona a triumfat! Iată AICI desfășurarea meciului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot miercuri, de la ora 15:00, se va disputa şi ultimul sfert de finală de pe tabloul feminin: dintre Maria Sharapova vs. Garbine Muguruza. Partida a fost programată pe arena centrală Philippe-Chatrier, iar câștigătoarea de aici o va înfrunta pe Halep/Kerber în penultimul act.

În prima semifinală de la Roland Garros vom avea un duel 100% american. Sloane Stephens și Madison Keys vor reedita finala de la US Open.

Stephens, locul 10 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-3, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 WTA, calificându-se pentru prima dată în semifinalele turneului de la Roland Garros.

Compatrioata ei, Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13, a trecut în sferturi, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, pe Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 98 WTA.

Roland Garros 2018! Halep, Muguruza, Kerber sau Sharapova ? Specialiștii au decis: ea e favorită să câștige Grand Slam-u... SIMONA HALEP S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALE LA ROLAND GARROS! Liderul WTA a revenit fantastic cu Kerber și va lupta cu Mugu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x