Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarația româncei după despărțirea de Thierry Van Cleemput

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Ce spunea Simona Halep imediat după despărțirea de Thierry Van Cleemput.

Simona Halep, despre Darren Cahil

Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarațiile Simonei Halep și ale lui Darren Cahil par să ducă în aceeași direcție, potrivit presei internaționale.

Australianul Darren Cahill și Simona Halep au colaborat din 2015 până la finalul anului trecut. În 2018, cu Darren antrenor, Simona a câștigat Roland Garros.

Simona Halep a anunțat zilele trecute că încheie colaborarea cu Thierry Van Cleemput, cei doi argumentând că nu sunt pe aceeași lungime de undă. La despărțirea de belgian, Simona Halep spunea că va continua să aplice ceea ce a învățat în trecut de la Darren Cahil.

”Pot spune că nu caut un antrenor în momentul de faţă. Am echipa mea, am nevoie de puţin timp. Am spus la începutul anului că am nevoie de un tehnician. Încă am, simt nevoia aceasta, dar în acelaşi timp simt că am nevoie de puţină libertate. Vreau să pun în aplicare ce am învăţat de la Darren în aceşti ani„, a fost declarația Simonei Halep referitoare la Darren Cahil.

Darren Cahil, cel care i l-a recomandat pe Thierry Van Cleemput Simonei Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, i-a sugerat româncei să meargă pe mâna lui Thierry Van Cleemput, belgianul apărând în premieră la un meci al Simonei încă de la Australian Open, la partida din optimi cu Serena Williams.

David Law, comentator la BBC, este de părere că în viitorul apropiat Darren Cahill va reveni în echipa Simonei Halep.

„Darren Cahill îmi spunea că stă 4-5 ani cu o jucătoare şi e suficient, pentru că a acumulat destule cunoştinţe. Simona chiar spunea că vrea sa pună în practică ce a învăţat de la Darren. A învăţat destule, acum se poate descurca. Eu cred că Simona va sta fără antrenor o perioadă, apoi Darren se va întoarce în echipă”, a declarat David Law, potrivit gsp.ro.

Pe de altă parte, și Simona Halep, spunea zilele trecute că, o perioadă, fără antrenor și nu vede nicio problemă în asta. ”Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment în ultimii patru ani, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas. Acum sunt puțin singură.Sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren și în afara acestuia”

Recomandari