Antena Căutare

Simona Halep, decizie de ultimă oră luată după eliminarea de la Miami Open: ”La revedere...” Când și unde va reveni liderul WTA pe teren

Simona Halep spune adio sezonului pe ciment din această primă jumătate a anului 2018. După eliminările de la simplu și dublu de la Miami Open, liderul WTA a decis să intre într-o vacanță prelungită de aproape o lună de zile.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, liderul mondial anunță că intră într-o bine meritată pauză. Astfel, conform mesajului Simonei, pentru ea urmează o pauză de aproape o lună. Halep va reveni pe teren cu ocazia meciului de Fed Cup dintre România şi Elveţia, care se va disputa pe 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca.

”Mă despart de Miami cu această lovitură frumoasă, din drop. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup”, a scris sportiva de 26 de ani pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipa de Fed Cup a României va juca în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca barajul cu Elveția, pentru accederea în Grupa Mondială 1.

Găzduirea de Cluj-Napoca a acestui meci a avut la bază și dorința Simonei Halep de a reveni în orașul de pe Someș, acolo unde fetele noastre s-au simțit foarte bine la meciul cu Canada.

”Vreau să jucăm la Cluj, cred că o să fie cea mai potrivită locaţie. E o sală mare şi foarte mulţi spectatori pot să vină să ne susţină. Atmosfera a fost deosebită weekendul trecut şi cu siguranţă o să fie şi în aprilie la fel”, spunea Simona Halep acum o lună.

După Fed Cup, Simona Halep va mai evoluat pe zgură la Stuttgart (23-29 aprilie), Madrid (5-12 mai), Roma (14-20 mai), Roland Garros (27 mai – 10 iunie)

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x