Simona Halep, după anunţul Carlei Suarez Navarro că are cancer: "Sunt şocată!"

Simona Halep s-a declarat şocată de anunţul jucătoarei spaniole Carla Suarez Navarro că suferă de cancer.

Simona Halep, după anunţul Carlei Suarez Navarro că are cancer

Profimedia Images

Simona Halep şi Carla Suarez Navarro sunt prietene şi nu de puţine ori s-au antrenat împreună, la turnee.

"Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo", a scris Halep, pe Twitter.

Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu cancer

Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, şi va trebui să urmeze chimioterapie în următoarele şase luni, informează marca.com.

"Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că detectarea este precoce, proliferarea sa este vindecabilă şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: voi urma un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni", a anunţat jucătoarea spaniolă, în vârstă de 31 de ani.

Sportiva de pe locul 71 WTA plănuia să se retragă după acest sezon şi cel mai probabil nu va mai juca tenis la nivel profesionist. Ea nu a mai evoluat de la turneul de la Doha, din febriarie. Circuitul a fost întrerupt în martie şi reluat în august, din cauza pandemiei de coronavirus. Ea s-a retras de la turneele de la Roma şi Roland Garros.

"Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi", a adăugat Suarez Navarro.

În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.

La grand slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri