Căutare Live

Simona Halep, furioasă și iute în meciul cu Qiang Wang de la Indian Wells! Liderul WTA, evoluție superbă și calificare în ”sferturi”

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Liderul WTA a trecut în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1, de chinezoaice Qiang Wang, locul 55 WTA.

Simona Halep a început meciul ceva mai ezitant, însă a reușit break-ul la scorul de 2-2. Nu și-a păstrat serviciul însă, iar Qiang Wang a egalat. Același scenariul s-a păstrat la următoarele puncte, până la scorul de 4-4. Apoi, pe fondul nervozității Simonei, Wang s-a dus la 5-4 și părea aproape de 1-0 la seturi. În acel moment, Halep a apelat la Darren Cahill, cel care a trezit-o pe jucătoarea din România.

”Simona, ce se întâmplă? Spune-mi ce faci? Nu joci punctele. Văd că faci multe greșeli neforțate. Vreau să-mi spui ce faci. Nu te menaja să lungești punctul. Joci și faci progres în același timp, asta trebuie să faci. Muncește mai mult, fii mai răbdătoare. Wang nu face atât de multe lucruri, aruncă mingile pe mijloc. Fii disciplinată”, i-a transmis Darren Cahill.

Zis și făcut! Halep a ascultat mesajele, a intrat pe teren și nu a mai pierdut niciun punct în setul I, pe care l-a câștigat cu 7-5.

Acul secund nu a avut istoric, iar Halep s-a impus cu 6-1 și s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după un meci de o oră și 17 minute.

Pentru un loc în careul de ași, Halep va juca împotriva croatei Petra Martici (51 WTA), cea care, tot în această seară, a trecut de Marketa Vondrousova, scor 6-3, 7-6.

VIDEO: Simona ”Ronaldinho” Halep! Liderul WTA își umilește rivalii și pe terenul de fotbal. Darren Cahill a aflat de ce ... VIDEO: Simona Halep impresionează și în afara terenului la Indian Wells: ”Sunt numărul 1 mondial, dar cea mai bună jucăt...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri