Simona Halep, furioasă și iute în meciul cu Qiang Wang de la Indian Wells! Liderul WTA, evoluție superbă și calificare în ”sferturi”

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Liderul WTA a trecut în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1, de chinezoaice Qiang Wang, locul 55 WTA.

Simona Halep a început meciul ceva mai ezitant, însă a reușit break-ul la scorul de 2-2. Nu și-a păstrat serviciul însă, iar Qiang Wang a egalat. Același scenariul s-a păstrat la următoarele puncte, până la scorul de 4-4. Apoi, pe fondul nervozității Simonei, Wang s-a dus la 5-4 și părea aproape de 1-0 la seturi. În acel moment, Halep a apelat la Darren Cahill, cel care a trezit-o pe jucătoarea din România.

”Simona, ce se întâmplă? Spune-mi ce faci? Nu joci punctele. Văd că faci multe greșeli neforțate. Vreau să-mi spui ce faci. Nu te menaja să lungești punctul. Joci și faci progres în același timp, asta trebuie să faci. Muncește mai mult, fii mai răbdătoare. Wang nu face atât de multe lucruri, aruncă mingile pe mijloc. Fii disciplinată”, i-a transmis Darren Cahill.

Zis și făcut! Halep a ascultat mesajele, a intrat pe teren și nu a mai pierdut niciun punct în setul I, pe care l-a câștigat cu 7-5.

Acul secund nu a avut istoric, iar Halep s-a impus cu 6-1 și s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după un meci de o oră și 17 minute.

Pentru un loc în careul de ași, Halep va juca împotriva croatei Petra Martici (51 WTA), cea care, tot în această seară, a trecut de Marketa Vondrousova, scor 6-3, 7-6.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri