Antena Căutare

Simona Halep, furioasă și iute în meciul cu Qiang Wang de la Indian Wells! Liderul WTA, evoluție superbă și calificare în ”sferturi”

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Liderul WTA a trecut în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1, de chinezoaice Qiang Wang, locul 55 WTA.

Simona Halep a început meciul ceva mai ezitant, însă a reușit break-ul la scorul de 2-2. Nu și-a păstrat serviciul însă, iar Qiang Wang a egalat. Același scenariul s-a păstrat la următoarele puncte, până la scorul de 4-4. Apoi, pe fondul nervozității Simonei, Wang s-a dus la 5-4 și părea aproape de 1-0 la seturi. În acel moment, Halep a apelat la Darren Cahill, cel care a trezit-o pe jucătoarea din România.

”Simona, ce se întâmplă? Spune-mi ce faci? Nu joci punctele. Văd că faci multe greșeli neforțate. Vreau să-mi spui ce faci. Nu te menaja să lungești punctul. Joci și faci progres în același timp, asta trebuie să faci. Muncește mai mult, fii mai răbdătoare. Wang nu face atât de multe lucruri, aruncă mingile pe mijloc. Fii disciplinată”, i-a transmis Darren Cahill.

Zis și făcut! Halep a ascultat mesajele, a intrat pe teren și nu a mai pierdut niciun punct în setul I, pe care l-a câștigat cu 7-5.

Acul secund nu a avut istoric, iar Halep s-a impus cu 6-1 și s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells, după un meci de o oră și 17 minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru un loc în careul de ași, Halep va juca împotriva croatei Petra Martici (51 WTA), cea care, tot în această seară, a trecut de Marketa Vondrousova, scor 6-3, 7-6.

VIDEO: Simona ”Ronaldinho” Halep! Liderul WTA își umilește rivalii și pe terenul de fotbal. Darren Cahill a aflat de ce ... VIDEO: Simona Halep impresionează și în afara terenului la Indian Wells: ”Sunt numărul 1 mondial, dar cea mai bună jucăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x