Antena Căutare

Simona Halep Indian Wells 2019. Cum se relaxează Simona înainte de Indian Wells

Simona Halep Indian Wells 2019. Cum se relaxează Simona înainte de Indian Wells și când joacă Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA.

Simona Halep Indian Wells 2019. Cum se relaxează Simona înainte de Indian Wells
Simona Halep | hepta.ro

Simona Halep Indian Wells 2019. Cum se relaxează Simona înainte de Indian Wells și când joacă Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA.

În scurt timp, Simona Halep poate reveni pe primul loc în clasamentul WTA. Evoluția ei în clasament depinde de rezultatele pe care aceasta le va obține în turneul de la Indian Wells în luna martie. După turneul din Dubai, sportiva româncă rămâne cu 5.727 puncte, având, teoretic, șanse să ajungă din nou pe primul loc în WTA.

Pentru a reuși această performanță, Simona Halep va trebui să câștige turneul din SUA în timp ce Naomi Osaka ar trebui să nu ajungă în finală. Astfel, Simona ar putea acumula 6.337 puncte, în timp ce Naomi ar rămâne cu 6.261 puncte. Competiția de la Indian Wells se desfășoară între 4 și 17 martie.

Anul trecut, jucătoarea de tenis din România a ajuns până în semifinale, iar anul acesta are de apărat 390 puncte. În 2018, Osaka a fost campioana de la Indian Wells. Anul acesta competiția va începe pe 4 martie, Simona Halep fiind a 2-a favorită a întrecerii.

Până atunci, Simona Halep se antrenează în România. De asemenea, jucătoarea româncă își face timp și pentru relaxare, chiar dacă aceasta are loc tot pe teren. Halep a răspuns provocării de a doborî mai multe mingi de tenis care au fost așezate pe un suport de lemn.

Începând cu 18 martie, după participarea la Indian Wells, Simona Halep va concura în turneul de la Miami. Anul trecut, în acel turneu, a fost eliminată în turul doi de Agnieszka Radwanska. La finalul turneului de la Miami, Simona va lua o pauză mai lungă, până pe 20 aprilie, când va evolua în semifinalele Fed Cup contra Franței. La sfârșitul acestei confruntări, jucătoarea româncă va merge în Germania unde va participa la turneul de la Stuttgart.

Sursă foto: hepta.ro

Clasament WTA 2019. Ce loc ocupă acum Simona Halep, top 10 jucătoare de tenis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x