Antena Căutare

Simona Halep, prima româncă ajunsă într-o finală la Wimbledon. Sâmbătă, de la 16:00, o va întâlni pe Serena Williams

Victorie istorică pentru România. Simona Halep devine prima româncă ajunsă într-o finală la Wimbledon. Cu o forţă incredibilă, Halep a reuşit să o învingă în două seturi pe Elina Svitolina. În finala de sâmbătă, o va întâlni pe legendara Serena Williams. De 23 de ori câştigătoare a unui turneu de Grand Slam, americanca pare hotărâtă să obţină încă un titlu.

Victorie istorică pentru România. Simona Halep devine prima româncă ajunsă într-o finală la Wimbledon. Cu o forţă incredibilă, Halep a reuşit să o învingă în două seturi pe Elina Svitolina. În finala de sâmbătă, o va întâlni pe legendara Serena Williams.

De 23 de ori câştigătoare a unui turneu de Grand Slam, americanca pare hotărâtă să obţină încă un titlu. Însă românca este la cel mai bun turneu al ei pe iarbă şi spune că trăieşte unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa ei.

Simona se află a cincea oară într-o finală de grand slam, iar pe Serena a mai învins-o o dată, în 2014, la Turneul Campioanelor. Românca are în palmares o finală câştigată la Roland Garros, anul trecut.

Viorica Dăncilă, ironizată pe Facebook, după mesajul transmis Simonei Halep: ”Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-u... Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimată. Nu am uitat înfrângerea în faţa ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x