Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Simona Halep, reacție după ce a fost anulat Wimbledon, din cauza noului coronavirus

Wimbledon a fost anulat din cauza coronavirusului. Simona Halep, deţinătoarea trofeului, a scris, miercuri, pe reţelele de socializare, că a aflat cu tristeţe vestea anulării turneului de la Wimbledon, dar aşteaptă cu nerăbdare să-şi apere titlul în 2021.

Simona Halep, reacție după ce a fost anulat Wimbledon, din cauza noului coronavirus

Turneul de la Wimbledon din acest an a fost anulat, a anunţat, miercuri, All England Club, organizatorul grand slam-ului londonez.

"Am aflat cu tristeţe că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc în acest an. Finala de anul trecut va rămâne una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Dar trecem prin ceva mai mare ca tenisul şi vestea bună este că Wimbledonul va reveni anul viitor. Şi asta înseamnă că voi avea şi mai mult timp pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneţi puternici şi încrezători", a scris Halep.

Turneul era prevăzut în perioada 29 iunie -12 iulie, dar a fost anulat în urma situaţiei sanitare din Marea Britanie.

Citește și: Este prima oară după al doilea război mondial când se ia o astfel de decizie. Simona Halep nu își va putea apăra titlul la Wimbledon

All England Club a anunţat că a134-a ediţie a turneului va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.

Simona Halep a câştigat ultima ediţie a turneului de la Wimbledon, la simplu feminin, iar sârbul Novak Djokovici, la simplu masculin.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro