Simona Halep s-a contrazis cu jurnaliştii englezi la conferinţa de presă: "Campionii vin de la Constanţa, crede-mă!"

Simona Halep a avut parte de o conferinţă de presă de aproape o jumătate de oră după ce s-a calificat în finala de la Wimbledon. Aceasta a avut timp şi de contraziceri cu jurnaliştii.

Simona Halep a avut parte de o conferinţă de presă de aproape o jumătate de oră după ce s-a calificat în finala de la Wimbledon. Aceasta a avut timp şi de contraziceri cu jurnaliştii.

Simona Halep a jucat în semifinala de la Wimbledon, cu Svitolina, unul dintre cele mai bune jocuri ale ei pe iarbă din întreaga carieră.

Felul în care a câştigat contra jucătoarei din Ucraina, le-a stârit mai mult decât de obicei curiozitatea jurnaliştilor englezi, şi nu numai, prezenţi în sala de conferinţe de la All England Club.

Dincolo de laudele primite, jurnaliştii au avut o curiozitate legată de oraşul Constanţa, din care Simona e originară. Jurnalistul în cauză nu a reuşit să-şi ducă întrebarea la sfârşit, pentru că Simona a intervenit imeditat.

Jurnalist: „Tu eşti din Constanţa. Majoritatea românilor de top vin din Bucureşti...”

Halep: „Campionii vin din Constanţa, crede-mă! Pavel şi mulţi alţii”.

Jurnalist: „Ce e diferit acolo faţă de restul ţării?”

Halep: „Doar aerul, datorită că suntem la plajă. Ne antrenăm mult pe plajă în copilărie, atât pe nisip, cât şi în apă. Nu ştiu ce e acolo, dar şi antrenorii sunt foarte buni. Nu ştiu de ce, dar avem mulţi jucători buni. Îl avem pe Tecău, care a fost numărul 1 la dublu, Pavel, George Cosac. Toţi campionii vin din Constanţa, ceea ce e senzaţional”.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri