Antena Căutare

Simona Halep s-a contrazis cu jurnaliştii englezi la conferinţa de presă: "Campionii vin de la Constanţa, crede-mă!"

Simona Halep a avut parte de o conferinţă de presă de aproape o jumătate de oră după ce s-a calificat în finala de la Wimbledon. Aceasta a avut timp şi de contraziceri cu jurnaliştii.

Simona Halep a avut parte de o conferinţă de presă de aproape o jumătate de oră după ce s-a calificat în finala de la Wimbledon. Aceasta a avut timp şi de contraziceri cu jurnaliştii.

Simona Halep a jucat în semifinala de la Wimbledon, cu Svitolina, unul dintre cele mai bune jocuri ale ei pe iarbă din întreaga carieră.

Felul în care a câştigat contra jucătoarei din Ucraina, le-a stârit mai mult decât de obicei curiozitatea jurnaliştilor englezi, şi nu numai, prezenţi în sala de conferinţe de la All England Club.

Dincolo de laudele primite, jurnaliştii au avut o curiozitate legată de oraşul Constanţa, din care Simona e originară. Jurnalistul în cauză nu a reuşit să-şi ducă întrebarea la sfârşit, pentru că Simona a intervenit imeditat.

Jurnalist: „Tu eşti din Constanţa. Majoritatea românilor de top vin din Bucureşti...”

Halep: „Campionii vin din Constanţa, crede-mă! Pavel şi mulţi alţii”.

Jurnalist: „Ce e diferit acolo faţă de restul ţării?”

Halep: „Doar aerul, datorită că suntem la plajă. Ne antrenăm mult pe plajă în copilărie, atât pe nisip, cât şi în apă. Nu ştiu ce e acolo, dar şi antrenorii sunt foarte buni. Nu ştiu de ce, dar avem mulţi jucători buni. Îl avem pe Tecău, care a fost numărul 1 la dublu, Pavel, George Cosac. Toţi campionii vin din Constanţa, ceea ce e senzaţional”.

Gigi Becali: "Am o oftică mare pe Serena, vreau să o bată Simona rău"... Simona Halep Wimbledon 2019. Avertismentul lui Darren Cahil înainte de meci: ”Nu trebuie să te uiți...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x