Antena Căutare

Simona Halep: "Mulțumesc că m-am născut în România!" Momente emoționante pe Arena Națională! Nadia Comăneci i-a fost alături!

Simona Halep a prezentat oficial cel mai râvnit trofeu al momentului! Pentru prima dată, campioana noastră a spus ce s-a ascuns în sufletul ei în timpul meciului cu Serena Williams! Au fost momente emoţionante pe Arena Naţională! Zeci de mii de oameni au venit să o aplaude!

Simona Halep a prezentat oficial cel mai râvnit trofeu al momentului! Pentru prima dată, campioana noastră a spus ce s-a ascuns în sufletul ei în timpul meciului cu Serena Williams!

Au fost momente emoţionante pe Arena Naţională! Zeci de mii de oameni au venit să o aplaude!

Simona Halep le-a muțumit tuturor celor care au fost alături de ea și care au susținut-o necondiționat: ,,Este o onoare să vă am alături de mine, să vin să împart această bucurie cu voi toți!"

Ion Țiriac și Ilie Năstase au fost cei pomeniți de fiecare dată de câștigătoarea de la Wimbledon pentru susținerea acordată și pentru sfaturile care au făcut-o mai puternică.

Se pare că cele mai importante persoane din viața Simonei sunt părinții ei care au făcut parte din evoluția fiicei lor: ,,O parte din acest trofeu vreau să îl dedic mamei mele, acesta a fost visul ei!"

15.000 de români au venit să-i fie alături Simonei pe Arena Națională. Evenimentul a fost deschis de Andra care a interpretat imnul României.

Nume mari a sportului românesc au susținut-o din tribune pe Simona Halep: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Marius Urzică, Marian Drăgulescu, dar și Mihai Leu, iar cei care nu au putut fi prezenți i-au transmis un mesaj, printre care și Nadia Comăneci, o altă campioană a României.

CITEȘTE ȘI: Nadia Comăneci despre Simona Halep: “Regina ierbii”. Reacţii de pe reţelele de socializare după triumful constănţencei la Wimbledon

Astăzi se împlinesc 43 de ani de când Nadia Comăneci a luat primul zece în gimnastică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mentorul Ion Țiriac i-a analizat fiecare secundă din meciul cu Serena Williams și i-a fost alături la fiecare pas. În tot acest timp, părinții, fratele și cumnata au retrăit la maximum emoțiile din finala de la Wimbledon.

Simona Halep a primit un tricou de la Federația Română de fotbal: ,,Ești un exemplu și Federația Română de fotbal îți oferă un tricou mic pentru o fată așa de mare!"

Simona Halep își schimbă antrenorul! Bomba zilei a explodat în sportul românesc după succesul de la Wimbledon... Patriarhul Daniel, reacție neașteptată despre Simona Halep! „Mărturisiți în public...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x