Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

Simona Halep dată de gol de celebrul ziar englez The Sun: „El este iubitul secret al campioanei de la Wimbledon. Îl ține ascuns de ochii lumii”

Succesul Simonei Halep la Wimbledon a transformat-o pe cea mai valoraosă tenismenă a României din toate timpurile într-o adevărată țintă pentru presa de pretutindeni. Celebrul cotidian The Sun a scris despre performanțele constănțencei, dar și despre viața sa amoroasă

Succesul Simonei Halep la Wimbledon a transformat-o pe cea mai valoraosă tenismenă a României din toate timpurile într-o adevărată țintă pentru presa de pretutindeni. Celebrul cotidian The Sun a scris despre performanțele constănțencei, dar și despre viața sa amoroasă.

În ciuda faptului că niciodată nu au existat informații concrete despre o eventuală relație a a Simonei, presa din România a speculat des acest subiect. Acum, după succesul fabulos din finala de la Wimbledon, a venit rândul ziarelor occidentale să abordeze acest subiect... delicat.

Ziariștii cotidianului britanic The Sun dezvăluie că Halep are o relație cu un fost jucător de teni din România, retras de mai multă vreme din activitate. Radu Barbu este numele vehiculat de britanici, care oferă și informații despre relația dintre cei doi: ”Au încercat să evite toate apariţiile în public, ba chiar le-au spus şi prietenilor că nu este nicio relaţie de iubire între ei”.

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre o relație între Simona și Radu. În urmă cu mai multă vreme, un site din Italia a oferit mai multe fotografii în care apar cei doi în timpul unei vacanțe pe care aceștia și-ar fi petrecut-o în peninsulă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro