Simona Halep dată de gol de celebrul ziar englez The Sun: „El este iubitul secret al campioanei de la Wimbledon. Îl ține ascuns de ochii lumii”

Succesul Simonei Halep la Wimbledon a transformat-o pe cea mai valoraosă tenismenă a României din toate timpurile într-o adevărată țintă pentru presa de pretutindeni. Celebrul cotidian The Sun a scris despre performanțele constănțencei, dar și despre viața sa amoroasă

Succesul Simonei Halep la Wimbledon a transformat-o pe cea mai valoraosă tenismenă a României din toate timpurile într-o adevărată țintă pentru presa de pretutindeni. Celebrul cotidian The Sun a scris despre performanțele constănțencei, dar și despre viața sa amoroasă.

În ciuda faptului că niciodată nu au existat informații concrete despre o eventuală relație a a Simonei, presa din România a speculat des acest subiect. Acum, după succesul fabulos din finala de la Wimbledon, a venit rândul ziarelor occidentale să abordeze acest subiect... delicat.

Ziariștii cotidianului britanic The Sun dezvăluie că Halep are o relație cu un fost jucător de teni din România, retras de mai multă vreme din activitate. Radu Barbu este numele vehiculat de britanici, care oferă și informații despre relația dintre cei doi: ”Au încercat să evite toate apariţiile în public, ba chiar le-au spus şi prietenilor că nu este nicio relaţie de iubire între ei”.

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre o relație între Simona și Radu. În urmă cu mai multă vreme, un site din Italia a oferit mai multe fotografii în care apar cei doi în timpul unei vacanțe pe care aceștia și-ar fi petrecut-o în peninsulă.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri