Toți așteptau poza de Crăciun a Simonei Halep. Cu cine s-a fotografiat campioana noastră

Simona Halep a postat fotografia pe care toată lumea o aștepta. După o perioadă tumultoasă în care sportiva s-a confruntat cu noul coronavirus, acum se poate bucura de liniște și de relaxare în sânul familiei. Cu cine s-a fotografiat campioana noastra, de Crăciun

Toți așteptau poza de Crăciun a Simonei Halep. Cu cine s-a fotografiat campioana noastra

Hepta

Jucătoarea de tenis care s-a aflat pe locul unu mondial, iar în prezent numărul doi în clasamentul celor mai buni jucători de tenis, a petrecut sărbătorile de iarnă în familie. Fotografia a bucurat extrem de multă lume, mai ales că Simona este sănătoasă și pare și fericită.

Craciun fericit 🎄❤️ Merry Christmas everyone!

Publicată de Simona Halep pe Vineri, 25 decembrie 2020

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19

Simona Halep a anunțat luni pe rețelele de socializare că s-a vindecat de Covid-19: "Sută la sută recuperată", a scris pe Twitter, jucătoarea de tenis, locul 2 în WTA.

Antrenorul jucătoarei, Darren Cahill, a scris rapid un mesaj la secțiunea de comentarii: "Deci putem începe pregătirea dinaintea sezonul." Simona Halep a răspuns și ea și a spus că pentru prima dată în viața ei se simte super-fericită să înceapă.

Simona Halep, testată pozitiv cu noul coronavirus

"Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună", a scris Simona Halep pe rețelele de socializare pe data de 31 octombrie.

Citește și: Secretul bine păstrat de Simona Halep. Ce face mereu înainte să intre pe teren

Simona Halep a decis ca anul acesta să nu mai participe la niciun turneu de tenis.

Ultimele știri