Căutare Live

Un jurnalist american de la New York Times nu crede că Halep ar fi întors meciul cu Andreescu fără sfaturile antrenorului ei

Christopher Clarey, jurnalist la New York Times, nu a văzut cu ochi buni ajutorul dat de Darren Cahill elevei lui, Simona Halep, la meciul cu Bianca Andreescu, fiind convins că fără intervenţia antrenourlui ei jucătoarea română nu ar fi întors soarta partidei de la Turneul Campionilor.

"Puţine şanse, în opinia mea, ca Halep să revină şi să o învingă pe Andreescu fără <on-court coaching> şi fără sfaturile lui Darren Cahill. Dacă asta este pozitiv sau negativ pentru tenis, depinde de filozofia fiecăruia. Personal, mai degrabă aş prefera să o văd încercând să-şi rezolve singură problemele în timp real", a scris Clarey, pe o reţea de socializare.

Halep l-a chemat de patru ori pe Cahill pe teren la meciul de luni şi ar mai fi vrut o dată să discute cu el, dar arbitrul de scaun nu i-a mai permis.

"L-am chemat de atâtea ori pentru că mi-a lipsit anul acesta. Am vrut doar să mă asigur că îl am la dispoziţie tot timpul, să spunem. L-am mai cerut o dată când ea (n.r. - Bianca) a avut time-out medical şi mi s-a spus <ai avut deja destule (n.r. - perioade de on-court coaching)>. OK, am răspuns. Mi-a dat sfaturi bune, mi-a spus că joc OK, chiar dacă eu credeam că nu joc destul de solid în timpul meicului. Mi-a spus că sunt în regulă şi că pot servi mai bine, ceea ce este adevărat. Chiar dacă nu am servit grozav în acest meci, în final a fost un pic mai bine. Da, m-a ajutat cu sfaturile despre joc. Sunt fericită că Darren s-a întors. El mi-a dat de asemenea şi un pic de putere", a declarat jucătoarea română, la conferinţa de presă de după meci.

Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, în prima etapă a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen. Halep a salvat o minge de meci la scorul de 5-6, în setul secund.

Cu ocazia acestui turneu, Cahill a redevenit oficial antrenorul Simonei Halep, după o pauză de un an.

Sursa : news.ro

Halep: Sunt un pic moartă. Mă bucur că am putut lupta contra unei fete mai tinere cu zece ani ca mine şi care a tocmai a... VIDEO | Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Halep pierde primul meci la Turneul Campioanelor. Svitolina a dominat-o...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri