Căutare Live

VIDEO | Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Momentul care nu s-a văzut la TV. Ce i-a spus Cahill lui Halep în timpul meciului

Simona Halep a pierdut meciul cu Elina Svitolina, în două seturi, și a bifat prima înfrângere de la Turneul Campioanelor.

În timpul meciului pe care Simona Halep l-a jucat împotriva Elinei Svitolina, Darren Cahill a fost chemat de Simona pentru câteva sfaturi, la scorul de 3-4, în primul set.

VIDEO | Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Halep pierde primul meci la Turneul Campioanelor

În ultimul game, ai mers foarte mult puțin cam mult pe backhand-ul ei. Ar trebui să o forțezi să lovească și cu forehand-ul prin unele mingi cu spin. Mergi pe forehand-ul ei, construiește punctul și atacă.

Ai făcut o treabă bună să revii în acest set. Servești bine, lovești bine, te miști bine, faci totul bine. Vreau să joci, da? Nu poți s-o bați dacă încerci să lovești prin ea, trebuie să încerci să deschizi terenul mai mult”, i-a transmis Darren Cahill.

Simona Halep nu a reacționat și a preferat să asculte în liniște indicațiile antrenorului.

Simona Halep, învinsă de Elina Svitolina în al doilea meci de la Turneul Campioanelor... VIDEO | Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Halep pierde primul meci la Turneul Campioanelor. Svitolina a dominat-o...
Ultimele știri