Antena Căutare

Simona Halep, nominalizată de WTA jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată

Simona Halep WTA. Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată

Simona Halep, nominalizată de WTA jucătoarea lunii februarie. Unde și până când poate fi votată
Simona Halep WTA

Simona Halep WTA. Simona Halep a fost nominalizată de WTA la titlul de jucătoarea lunii februarie.

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA în acest moment, poate fi votată de fani până joi, ora 23.59, pe site-ul WTA. Câştigătoarea va fi anunţată vineri.

Alături de Halep mai sunt nominalizate Belinda Bencic, Petra Kvitova şi Elise Mertens.

Halep este nominalizată şi în sondajul pentru lovitura lunii februarie, pentru un punct câştigat în meciul cu Eugenie Bouchard, de la Dubai. Forţată de jucătoarea din Canada să stea în defensivă, fostul lider mondial a încheiat schimbul cu o lovitură splendidă în cross, la care adversara a rămas fără replică.

Simona Halep a avut o lună februarie excelentă. A doua jucătoare a lumii a condus echipa României la victorie în Fed Cup, în faţa deţinătoarei trofeului, Cehia, şi a jucat finala turneului de la Doha, înainte de a se opri în sferturi la Dubai.

În acest moment, Simona Halep ocupă locul 2 în clasamentul WTA. În scurt timp, ea poate reveni pe primul loc în clasamentul WTA. Evoluția ei în clasament depinde de rezultatele pe care aceasta le va obține în turneul de la Indian Wells în luna martie. După turneul din Dubai, sportiva româncă rămâne cu 5.727 puncte, având, teoretic, șanse să ajungă din nou pe primul loc în WTA.

Fanii care vor să o voteze pe Simona Halep o pot face pe site-ul WTA, aici

Simona Halep-Indian Wells 2019. Program și tot ce trebuie să știi... Simona Halep Indian Wells 2019. Simona s-a antrenat cu una dintre principalele rivale la Indian Wells 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x