Antena Căutare

Vrei sa vezi cum e sa o saruti pe Maria Sharapova? Acum poti experimenta!

E frumoasa, celebra, talentata si are o cariera de succes. Nu sunt multi barbati care sa ii poata rezista Mariei Sharapova, mai ales ca acum, oricine poate simti cum e sa o saruti pe superba rusoaica.

Tenismena Maria Sharapova, numarul 3 mondial, a lansat la New York noua sa linie de dulciuri. Printre acestea se numara si jeleuri in forma buzelor sportivei, in diverse arome.

Sharapova joaca golf-tenis cu Djokovic. Rusoaica l-a convins pe sarb sa intre in joc dupa ce i-a promis ca ii va da jeleurile create de ea. Sugarpova se numesc bomboanele marca Sharapova.

“Mi s-a parut genial! Atat de amuzant si inventiv”, spune rusoaica despre numele ales pentru linia sa de dulciuri.

Primele bomboane au forma buzelor rusoaicei si sunt produse intr-o fabrica din Spania. Sunt pline de zahar si de E-uri, dar sunt delicioase, spun americanii, dupa lansarea jeleurilor la New York. Sharapova a lansat deja 12 arome in diferite forme, chiar si de mingi de tenis.

Victor Ponta, despre reforma sportului in Romania: "O schimbare este vitala! Putem aplica modelul Spaniei"... Dorin Goian a plecat de la Glasgow Rangers! Va juca in Serie B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x