Antena Căutare

Soţia fotbalistului Steliano Filip, interviu de senzație despre căsnicie:„ Am ales să fiu mamă și soție. Când iubești pe cineva, ești dispus să renunți la orice”

Interviu de senzaţie cu soţia fotbalistului Steliano Filip, dar şi cu naşa lor Andreea Hanca. Picanterii din relaţia de cuplu, dar şi cum este să fii soţie de fotbalist ne spun naşa şi fina, în exclusivitate.

Interviu de senzaţie cu soţia fotbalistului Steliano Filip, dar şi cu naşa lor Andreea Hanca. Picanterii din relaţia de cuplu, dar şi cum este să fii soţie de fotbalist ne spun naşa şi fina, în exclusivitate.

Dragostea a venit cu pași mărunți pentru fotbalistul Steliano Filip și frumoasa sa soție. Blonda povestește că s-au cunoscut acum 16 ani.

„Ne-am cunoscut acum 16 ani. Eram în același grup de prieteni. La început nu ne-am dat seama că ne iubim, ne-am atașat unul de celălalt pe parcurs.”

Soția fotbalistului Steliano Filip, interviu. Viața de soție de fotbalist este presărată cu momente frumoase și dificile. Pe cei doi îi unește pasiunea pentru sport, dar nu este ușor să faci parte dintr-un cuplu în care unul dintre parteneri este plecat foarte des.

„Și frumos și dificil, în același timp. E dificil când este plecat. Îmi place să merg la meciuri, îmi place fotbalul, în general. Când o iau și pe Anais, cred că îi transmitem energia noastră și e doar energie pozitivă.”

Soția fotbalistului Steliano Filip, interviu. Ce sacrificii a trebuit să facă pentru familia ei?

„Nu mi se pare că am făcut un sacrificiu când m-am mutat în Croația. A fost o perioadă foarte frumoasă din viața noastră. Cred că atunci când iubești pe cineva ești dispus să renunți la orice. Am ales să fiu mamă și soție.”

Este fotbalistul Steliano Filip un romantic? Cum face față soția lui valurilor de fane care îi cerșesc atenția sportivului? Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

sursa: antenastars.ro

Panică în lumea fotbalului! Pele a fost internat de urgență la un spital din Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x