Antena Căutare

Panică în lumea fotbalului! Pele a fost internat de urgență la un spital din Paris

Pele a fost spitalizat de urgență, noaptea trecută, la Paris. Fostul internaţional brazilian, în vârstă de 78 de ani, nu este în stare gravă, dar a rămas în spital ca măsură de precauție. 

Pele a fost spitalizat de urgență, noaptea trecută, la Paris. Fostul internaţional brazilian, în vârstă de 78 de ani, nu este în stare gravă, dar a rămas în spital ca măsură de precauție.

Pele a ajuns la spital după ce a suferit noaptea o criză de tetanie (sindrom caracterizat prin contracţia muşchilor şi înţepenirea membrelor), cu febră.

Pele își petrecea noaptea la un hotel din arondismentul 7 al Parisului.

Fostul jucător nu este în stare gravă, iar surse din anturajul său au precizat că Pele a rămas în spital ca măsură de precauţie.

Pele s-a deplasat la Paris pentru un eveniment organizat de Hublot, în cadrul căruia s-a întâlnit cu jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe.

S-a întâmplat! Familia lui Michael Schumacher este în culmea fericirii! „Totul se datorează forței sale...”... Soţia fotbalistului Steliano Filip, interviu de senzație despre căsnicie:„ Am ales să fiu mamă și soție. Când iubești pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x