Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Soția lui Schumacher rupe tăcerea! Ce a spus Corinna, în primul interviu oficial de la accident: „Este dorința lui, mereu a vrut să fie așa”

Pentru prima oara de la accidentul de ski suferit de Michael Schumacher, soția acestuia, Corinna, a acordat un interviu oficial. Ce a dezvăluit despre fostul pilot de Formula 1?

Michael Scumacher și soția lui, Corinna

Hepta

Corinna Schumacher a acordat primul interviu oficial, de la accidentul din 2013 suferit de Michael Schumacher.

Soția fostului pilot de Formula 1 nu a dat detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, însă a ținut să precizeze că are parte de cea mai bună îngrijire.

În cadrul aceluiași interviu, Corinna Schumacher a dezvăluit că motivul pentru care familia nu oferă informații despre refacerea acestuia este chiar Michael Schumacher, care și-a rugat toți apropiații să nu dea informații presei.

„Puteți fi siguri că se află pe cele mai bune mâini și că facem tot ce putem pentru a-l ajuta. Vă rugăm să înțelegeți că este dorința lui ca acest subiect să fie ținut în privat. Întotdeauna și-a dorit asta”, a declarat Corinna Schumacher pentru publicația germană She.

Michael Schumacher, acum în vârstă de 50 de ani, a suferit un accident grav la schi, la 29 decembrie 2013, la Meribel. De atunci, starea sa de sănătate rămâne un mister, familia limitând orice comunicare în această privinţă.

Michael Schumacher a fost transportat la începutul lunii septembrie, la un spital din Paris pentru un tratament ultra-secret. Germanul cu 91 de Grand Prix-uri în palmares a fost tratat de profesorul Philippe Menasché, un eminent chirurg cardiolog în vârstă de 69 de ani. Acesta este iniţiatorul unei terapii revoluţionare pentru cei care suferă de insuficienţă cardiacă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro