Antena Căutare

Soția lui Michael Schumacher, dezvăluiri neașteptate despre fostul pilot. Ce a recunoscut în documentarul „Schumacher” (2021)

Soția celebrului Michael Schumacher a acordat un interviu emoționant pentru cei de la Netflix, care au realizat un documentar despre viața fostului pilot, în vârstă de 52 de ani. Cu lacrimi în ochi, Corinna a făcut dezvăluiri neașteptate despre campion, în producția „Schumacher” (2021).

michael schumacher in tinuta de pilot Galerie
Corinna, soția lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri neașteptate în documentarul celor de la Netflix | sursa foto: Profimedia

Corinna Schumacher, soția lui Michael Schumacher, a dezvăluit în cadrul unui acordat celor de la Netflix mai multe detalii emoționante despre ea, despre campion și despre modul în care viața lor s-a schimbat, după tragicul accident.

Cei de la Netflix au achiziționat drepturile de difuzare a unui documentar ce prezintă viața fostului pilot de Formula 1. Acesta se bazează mai ales pe interviurile date de membrii familiei Schumacher. Printre cei care au acceptat au fost soția marelui sportive, tatăl și fratele acestuia, dar și cei doi copii ai lui Schumacher sau mari personalități din automobilism. Documentarul intitulat „Schumacher” (2021) a scos la iveală detalii neștiute și emoționante despre fostul mare pilot.

Ce a dezvăluit soția lui Michael Schumacher în documentarul „Schumacher” (2021) lansat de Netflix

Era în decembrie 2013 atunci când celebrul pilot Michael Schumacher, aflat la ski în stațiunea franceză Meribel, a suferit un accident ce i-a provocat o leziune cerebrală gravă. Au urmat șase luni de comă indusă și, ulterior, acesta a fost mutat la domiciliul său, acolo unde familia s-a asigurat că-i oferă toate îngrijirile de care are nevoie, departe de ochii curioșilor și ai celor din presă.

Citește și: Fiul lui Michael Schumacher intră în Formula 1 la 7 ani de la accidentul tragic al tatălui său. Cum arată Mick

De-a lungul timpului, puține informații s-au aflat despre marele campion, deși fanii și familia nu și-au pierdut în niciun moment speranța că acesta își va reveni. Surse din presă susțin că, până la momentul de față, familia ar fi cheltuit mai bine de 20 de milioane de lire sterline pentru îngrijirea fostului pilot, atât la locuința acestuia din Elveția, cât și la cea din Mallorca.

Documentarul „Schumacher” (2021) al celor de la Netflix prezintă cele trăite de familia lui Michael Schumacher, în cei opt ani care au trecut de la accident.

Michael Schumacher la Belgian Grand Prix 2011

Michael Schumacher la Belgian Grand Prix 2011

Cu lacrimi în ochi, Corinna Schumacher a dezvăluit detalii emoționante și neștiute despre fostul mare campion de Formula 1.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, partenera de viață a lui Michael Schumacher a dezvăluit cum arată familia acum, la opt ani de la tragicul accident.

„Suntem împreună, uniți. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael să fie mai bine şi pentru se simți cât mai confortabil, parte din familie. Indiferent de situație o să facem tot ce se poate pentru el. Încercăm să ne continuăm viața de familie aș cum i-a plăcut lui Michael. <Ce e privat, rămâne privat>, aşa spunea el mereu. Este foarte important pentru mine ca el să poată continua să se bucure cât mai mult de viaţa sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai dezvăluit Corinna în cadrul documentarului „Schumacher” (2021).

Fanii lui Michael Schumacher au așteptat cu mult interes producția care aduce publicului nu doar dezvăluiri emoționante și neașteptate despre fosutl pilot, ci și imagini de arhivă difuzate în premieră. Dezvăluirile și chiar fragmente video s-au viralizat deja pe internet, semn că informațiile fac deja înconjurul lumii.

Declarațiile tatălui Simonei Halep înainte de căsătoria fiicei. Ce spune despre prezența președintelui Klaus Iohannis la... Ce meniu a fost servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc și ce preparate au lipsit de pe masa invitaților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x