Live acumX Factor
Prime Time 20:30X Factor

Michael Schumacher va fi operat din nou. Ultimele informații despre fostul pilot de Formula 1, făcute publice chiar de medicul care-l îngrijește

Michael Schumacher va fi operat din nou, la șase ani de la accidentul petrecut la schi. Medicul care va realiza 

Michael Schumacher va fi operat din nou. Ultimele informații despre fostul pilot de Formula 1, făcute publice chiar de medicul care-l îngrijește

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, va fi supus unei noi operații chirurgicale pentru tratamentul cu celule stem, anunță presa internațională.

Această intervenție chirurgicală vine la mai bine șase ani și jumătate de la accidentul grav suferit în timp ce se afla la schi și la câteva luni după ce a fost supus unui tratament în Paris, unde s-a aflat sub supravegherea celebrului chirurg specialistat în chirurgie coronariană Philippe Menasche.

Michael Schumacher, prima "victorie" după accidentul grav care l-a lăsat paralizat în 2013. A intrat în istoria Formulei 1

Potrivit acestuia, intervenția chirurgicală are rolul de a ''regenera sistemul nervos central'' al lui Schumacher.

În declaraţiile publicate de Contro Copertina, neurochirurgul italian Nicola Acciari a spus că Schumacher suferă de atrofie musculară şi osteoporoză din cauza imposibilităţii activităţii fizice.

Michael Schumacher a fost în comă șase luni

Michael Schumacher, în vârstă de 51 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, in finalaul anului 2013.

Inevitabilul s-a produs! Poze cu Michael Schumacher imobilizat la pat, vândute pe o sumă colosală

Michael Schumacher s-a trezit din comă la şase luni după accident. De la clinica unde era internat a fost transferat la un centru de reabilitare din Lausanne (Elveţia) şi de acolo la cabana familiei din Gland, amenajată de soţia pilotului, Corinna, pentru a-i oferi îngrijirile de care are nevoie.

Recomandari