Antena Căutare

Serena Williams apărată de soț după articolul apărut în presă. Soțul Serenei: "Mă simt ca şi cum aş explica faptul că Pământul este rotund"

Scandalul din finala US Open pare departe de a fi terminat. Dupa ce Serena Williams a acuzat ca este victima sexismului, iar publicatia The New York Times a tinut sa o contrazica, un nou val de comentarii au aparut la adresa sotului Serenei, care a publicat un mesaj prin care isi sustinea sotia.

Scandalul din finala US Open pare departe de a fi terminat. După ce Serena Williams a acuzat că este victima sexismului, iar publicația The New York Times a ținut să o contrazică, un nou val de comentarii au apărut la adresa soțului Serenei care a publicat un mesaj prin care își susținea soția.

După ce Serena a piedut finala US Open, în fața japonezei Naomi Osaka, Williams a pornit un scandal monstru prin care acuza că a fost victima sexismului.

Acuzele Serenei Williams, cea care insistă că a fost victima sexismului existent în lumea tenisului, a îndemnat „The New York Times“ să ia la puricat datele referitoare la avertismentele acordate la turneele de Grand Slam din ultimii 20 de ani. Jurnaliştii americani au analizat mii de meciuri disputate în intervalul 1998 – 2018 la Australian Open, French Open, Wimbledon şi US Open, la simplu şi la dublu.

Concluzia analizei, pur şi simplu, demontează tot ce a susţinut Serena Williams în ultimele zece zile! Din datele furnizate de „New York Times“ reiese că arbitrii de scaun i-au avertizat pe jucătorii ATP de trei ori mai mult decât sportivele din circuitul WTA! Aşadar, dacă într-adevăr există sexism în tenis, atunci victima acestui trend au fost bărbaţii, şi nicidecum femeile!

Soțul Serenei demontează statisticile

Nemulțumit de interpretarea publicației „The New York Times“, Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams a sărit imediat să își susțină soția printr-o postare pe un cont de socializare. Soțul Serenei susține că datele oferite de presă nu sunt complete și că nu dovedesc faptul că bărbaţii sunt mai sancţionaţi decât femeile la tenis.

Mesajul de pe Twitter a lui Alexis Ohanian: "Argumentul este că femeile sunt mai des pedepsite "per incident" decât bărbaţii. Aceste date arată că doar la total sunt bărbaţii sunt mai pedepsiţi"

După ce această postare a provocatun nou val de comentarii și critici la adresa soțului Serenei și a acuzației făcute de Serena Williams, el a concluzionat printr-un alt mesaj public : "Mă simt ca şi cum aş explica faptul că Pământul este rotund".

Tragedie în sportul spaniol: Celia Barquin a fost omorâtă chiar pe teren! Criminalul, un recidivist, a fost arestat!... Ce face o sportivă româncă în pauza meciului? Își ALĂPTEAZĂ bebelușul! Imaginea a făcut înconjurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x