Antena Căutare

Sportul - FC Vaslui 1-0 \ Repetitie ratata inainte de Lazio

FC Vaslui pierde teren in lupta pentru titlu, dupa ce a fost invinsa in deplasare de Sportul Studentesc. Echipa antrenata de Daniel Isaila s-a impus cu 1-0, doar a doua victorie a sezonului, si urca pe locul 15 in Liga I, depasind pe FCM Tg. Mures.

Vasluiul a inceput mai bine meciul disputat in Regie, Zmeu si Raul Costin ratand deschiderea scorului in primele zece minute. Insa, la prima greseala din apararea oaspetilor, elevii lui Daniel Isaila nu au iertat. Leonard Dobre a pacalit pasul la offside al moldovenilor si a inscris cu un sut pe sub Cerniauskas in minutul 16.

Echipa lui Hizo a reactionat asa cum era de asteptat, inghesuindu-i pe jucatorii Sportului in propria jumatate de teren, insa Zmeu, de trei ori, Wesley, Adailton si Temwanjera au irosit sansele de care au beneficiat. Ba mai mult, bucurestenii isi puteau dubla avantajul inainte de pauza, cand Ceriasukas l-a blocat excelent pe Lazar.

In repriza a doua, oaspetii au continuat sa preseze, in cautarea golului de 1-1, dar cei care au fost mai aproape de a marca au fost tot studentii, prin Ferfelea, care a tras in bara, dupa o actiune personala, si Ghinga, mijlocasul reluand putin pe langa din 6 metri.

Gazdele au rezistat fara prea mari emotii pana in final, desi au evoluat in inferioritate numerica in ultimele cinci minute, dupa ce Farmache a fost eliminat pentru doua cartonase galbene.

Sportul: A. Popescu - Farmache, D. Lung, Patriche, Maxim - Ghinga, A. Lungu - V. Lazar (Nicola 86), Ferfelea (A. Ratiu 90), L. Dobre (Tarnacop 78) - Curelea

FC Vaslui: Cerniauskas - P. Jovanovic, Papp, Farkas, Milisavljevic (Buhaescu 85) - Zmeu (Hugo Luz 46), R. Costin - Adailton, Wesley, L. Sanmartean - Temwanjera (Y. Bello 67).

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Porumboiu dupa infrangerea cu Sportul: „Am fost penibili”... FOTO! FRF si UEFA au prezentat logo-ul si biletele finalei Europa League de la Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x